Никнейм: Сергей Музычка
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:Май 2012 Дата увольнения:Ноябрь 2012
Количество просмотров:89
Полезность отзыва:
4 - 3 = +1 Всего комментариев: 7
Положительные стороны
положительного отзыва нету
Отрицательные стороны
руководители постоянно отбирают у мерчендайзеров топливо,в конце месяца каждый эта выписывает товар на борт,иначе это грозит ему увольнением,акцыи проводяться все самовывозом,кароче кантора еще та,не советую там работать
это наверное Каразия С. или Лукьянчук Д. так хорошо отзываются о своих подопечных в нижчеперечислених комментариях к отзиву. Я вижу луцкая команда умом блещит (руководители), срут ни только на слух но и в комментах вместо того чтобы пример показать.
від мого імені ( Оксенюк Володимир ) керівництво вибачення само собі пише, я вже 3шт знайшов, ось ще й тут ще є :)
мені немає за що вибачатись, за правду чи що? чи може правда очі ріже?
Я Оксенюк Володимир Васильович 1987 року народження прошу ви бачення у компанії АВК,співробітників даної компанії за даний коментар написаний мною. Прошу не брати до уваги вище написане. Ще раз прошу вибачення.
Брехня,все що написано цим невдахою брехня.Давайте запитаємо Сергій а скільки робіт ти вже поміняв? 5-15?чому ти більше 3-5 міс. на роботі не затримуєшся?чому тебе постійно звільняють?І чому ти вирішив написати даний відгук?може тому що ти невдаха???і заздриш тим хто зараз працює??