Другие названия:Корвін В.В., ФОП Сфера деятельности: Услуги: Туризм Сайт: more-turov.com.ua
Страна:Украина
Условия работы
Соц. пакет
Перспективы
Просмотры: 2047 Описание деятельности:
Турагенція «Море турів» вул. Ставропігійська, 4 шукає менеджера по туризму.Вимоги до кандидата:дівчина з досвідом роботи в туризмі, з вищою освітою, вік від 23 до 30 років, приємної зовнішності, зі знанням основних напрямків і готельної бази, комунікабельна, наполеглива, здатна до самовдосконалення, бажано зі своєю базою клієнтів. Обовязки:знання принципів роботи при продажі та бронюванні турів, оформлення документації, робота в напрямку реклами.
Умови роботи:в затишному офісі і в приємній компаніі співробітників.
Всі відгуки правдиві! При звільненні ставляться умови при яких Ви можете отримати зарплату! Тобто , іншими словами, гроші не виплачуюються. І так з кожним звільненим поступають. Обіцяють всім влаштувати офіційно і звичайно, що цього не роблять! Атмосфера не приємна, скотське відношення, бо тебе просто використовують. Залишились негативні емоції після роботи з цими людьми і жаль час, що потратив даремно
2014-09-08 13:42
Туся, г.
Львов
Позитивних сторін чесно кажучи немає..((
1.Щоб працювати в даній канторці ви маєте пройти 2-х місячні курси по туризму (вебінари)... на яких практично нічого не вчать, на всі запитання відповідають загальними фразами.
2. Вам дають сторіночки у Вконтакті (спами) де ви під різними іменами (фейки) добавляєтесь до людей і розказуєте що ваша фірма чудова і прекрасна і продаєте тур і просите, щоб в ступили у групу море турів.
3. І вони обіцяють вам за це зразу зарплату, хоча коли йде вже мова : Коли ви мені виплатите зарплату, вони кажуть,…>>
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "" Море Турів ""