Другие названия:КА Импульс Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Страна:Украина
Условия работы
Соц. пакет
Перспективы
Просмотры: 655 Описание деятельности:
Шановні Білоцерківці та гості міста, раджу Вам по власному досвіду та досвіду друзів та знайомих, НЕ ЗВЕРТАТИСЯ в КА Імпульс за пошуком роботи, адже ви лише заплатите гроші, а нічого нормального Вам не запропонують, і не будуть на протязі певного часу телефонувати і пропонувати нові вакансії, які з'являються - ну так вони обіцяють при реєстрації договору! Доречі, робітник Елена веде себе по хамські та грубить клієнтам! Робіть висновки самі, але здається все тут ясно!!!
Шановні Білоцерківці та гості міста, раджу Вам по власному досвіду та досвіду друзів та знайомих, НЕ ЗВЕРТАТИСЯ в КА Імпульс за пошуком роботи, адже ви лише заплатите гроші, а нічого нормального Вам не запропонують, і не будуть на протязі певного часу телефонувати і пропонувати нові вакансії, які з'являються - ну так вони обіцяють при реєстрації договору! Доречі, робітник Елена веде себе по хамські та грубить клієнтам! Робіть висновки самі, але здається все тут ясно! ! !
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Рекрутинго-Кадрова агенція Імпульс"