2024-08-27 14:18
М***я, г.
Киев
Взяли без опыта в этой сфере. Срочно нужна была работа! Провели инструктажи, все показали и рассказали. Отнеслись с вниманием и пониманием. При таком подходе я быстро вошла в курс дела) Люблю чистоту и нравится, что здесь платят достойные деньги
это хорошее место работы !
2024-08-20 10:55
Ігор, г.
Киев
працюю майстром із вентиляції. Був певний досвід у цій сфері, але тут уже значно покращив навички, благо інструктажі є, все пояснюють. Обладнання сучасне, працювати комфортно. Щодо оплати не скаржуся, за нічні зміни доплачують.
Є відрядження по Україні, для мене не проблема, тому що маю інвалідність
2024-07-10 22:26
С****й, г.
Киев
Все ок , довольно много выездных работ - меня лично это устраивает..Понимаю, что сейчас это не для всех, многие боятся ездить по городу, но в целом я хотел бы порекомендовать место работы, а не условия извне
для кого-то выездные работы сейчас проблема
2024-06-20 22:32
Киев
Працюю клінером. Влаштувалася сюди після переїзду з Харкова. Тут запропонували одні з найкращих умов для мене, я вже мала досвід у клінінгу і тут це оцінили, поставилися доброзичливо і взяли на роботу
Тут запропонували одні з найкращих умов
2024-05-28 12:39
К******а, г.
Киев
Что сразу же подкупило после трудоустройства, так это то, что нет текучки, коллектив очень дружный и работают все уже дольше полугода. Сразу помогли влиться. Здесь я познакомилась с большим количеством новой для себя бытовой химии оборудования для уборки и поняла, что клиннинг — это действительно профессиональный род деятельности.
Отрицательного не заметила. Понравилось, что все условия, которые были озвучены на собеседовании относительно графика работы и заработной платы полностью сошлись с реальным положением вещей.
2024-05-26 22:12
Киев
Не дуже подобаються нічні зміни, хоча оплачується добре. Чесні гроші за працю. Труд тут цінують
Труд цінують. Це головне
2024-05-20 21:57
Н****я, г.
Киев
Працюю в клінінговій компанії Forline протягом року. Стабільна компанія з хорошими умовами. Обсяг робіт буває досить великим, що компенсується високою заробітною платою, яку видають справно в конкретні дні. Керівництво шанобливо ставиться до своїх працівників і цінує їхню працю, завжди можна звернутися з будь-якого питання.
без скарг
2024-05-16 23:03
Олексій, г.
Киев
Не здивований, що багато хто пише позитивні відгуки про Форлайн, сам працюю в них уже понад рік і за цей час ні краплі не пошкодував про це. Найбільше подобається, що зібрався веселий колектив і в такому завжди приємно працювати. Якщо потрібно, то тобі хто-небудь допоможе. Плюс до цього, зарплату виплачують вчасно і вона гідна, принаймні, якщо порівнювати з попередньою моєю роботою. Подобається як начальство ставиться до співробітників і вимоги, на мій погляд, у них цілком адекватні.
Що можна було б поліпшити:
Хочеться, щоб було більше спільних заходів, тому що це добре впливає на колектив і можна розслабитися.
2024-04-21 22:39
Киев
ЗП платять, жодного разу не було затримок. Завжди все чітко. Це мені тут дуже подобається. З плюсів ще колектив, цілком адекватні люди. З багатьма дружу, навіть разом ходимо гуляти. Форму видають, усе необхідне для роботи дають. Звісно під звітність, але в цьому плані немає старшого брата, який пильнує над головою.
я написала все не щнаю що ще добавити
2024-04-16 22:29
Киев
Загалом компанією задоволений, стабільні виплати, хороший колектив, якісна продукція, яку не соромно замовнику пропонувати, швидка комунікація між відділами, швидка допомога новачкам.
свої нюанси, хаяти не буду