2023-03-18 19:42
В****ь, г.
Львов
Мені неймовірно пощастило мати можливість працювати на виробництві компанії Fujikura в місті Немирів. Я завжди був захоплений технікою та електронікою, тому для мене це було просто ідеальною можливістю розвиватися та навчатися.
2023-03-16 17:17
С**я, г.
Львов
дуже дякуємо компанії за вашу увагу до екологічних питань та підтримку ініціатив щодо охорони довкілля в нашому регіоні
2023-03-16 09:54
З***р, г.
Львов
Особливу увагу приділили якості продукції, та кожне робоче місце було відображено дуже інформативно. Завдяки професійним співробітникам Fujikura ми отримали детальну інформацію про технології виробництва, що дозволило нам краще зрозуміти процес створення продукції компанії
2023-03-15 10:00
Г**а, г.
Львов
Проходження практики в компанії Fujikura дало мені можливість не тільки розвинути професійні навички, але й зустріти багато цікавих та талановитих людей.
2023-03-14 16:48
Н***н, г.
Львов
в компанії Fujikura діють відкриті та ефективні комунікаційні канали, що дозволяє швидко та ефективно вирішувати питання
2023-03-14 13:08
В******н, г.
Львов
Компанія Fujikura активно співпрацює зі своїми партнерами та клієнтами, що дозволяє розширювати свої знання та навички
2023-03-14 09:54
О****а, г.
Львов
роботою задовлена, працюю тут з чоловіком, завод дуже великий, на заводі дуже дбають про чистоту. рекомендую для працевлаштування
2023-03-13 17:50
Сергій, г.
Львов
Довго пам'ятатиму підтримку, яку я отримував від колег та керівництва, і також що завжди були відкриті до діалогу та конструктивної співпраці
2023-03-13 14:42
Сергій, г.
Львов
Хочемо висловити свою глибоку вдячність за щедру пожертву компанії Fujikura, яка допомагає зберегти життя бездомних собак. Ваша підтримка дуже цінна для нас і наших песиків
2023-03-13 13:32
Л**я, г.
Львов
екскурсія на виробництво Fujikura була надзвичайно корисною та цікавою для нашої групи