2024-09-05 13:21
Аноним, г.
Киев
Мені було приємно пройти інтерв’ю з рекрутером Іриною з компанії Pro Contactive, спілкувався з нею протягом години півтори якщо не більше. Це було саме довге інтерв'ю в моєму житті. Загалом, це було найкраще інтерв’ю з HR, яке я коли-небудь проходив. Інтерв’ю пройшло на одному подиху, я був дуже радий, хоча не пройшов на технічне інтерв’ю через недостатність досвіду. Було дуже приємно спілкуватися.
Особливо хочеться відзначити якість зворотного зв’язку. Багато компаній надають шаблонні відповіді,…
2024-09-02 11:36
Киев
Коли прийшов в компанію Pro Contactive, то перші пару днів було якось не по собі. А потім рознайомився з всіма і робота пішла як по маслу. Я дізнався хто чим займається і до кого можу звертатись коли мені потрібна допомога. Все в компанії працює як єдине ціле. Це мені і подобається в уомпанії Pro Contactive.
2024-08-29 17:18
Н**я, г.
Киев
Починала свою кар'єрну драбину в компанії на проекті Pro Contactive.
Компанія надає багато можливостей молодим фахівцям для розвитку.
Великий, цікавий проект, безліч активностей для набуття різнобічного досвіду, добре поставлені процеси.
Компанія постійно вдосконалюється і розвивається, ростить грамотних фахівців.
відмінний колектив, комфортні умови.
Рекомендую всім для старту і продовження кар'єри))
2024-08-27 11:03
Киев
Чудова компанія як для початківців, так і для розробників з досвідом, прекрасні hr та сейли, пм завжди радий тебе вислухати, цікаві проекти та дружня атмосфера, усе що потрібно для розвитку. Особисто я надзвичайно радий, що потрапив у цю компанію!
Немає
2024-08-27 10:21
Немає
2024-08-26 17:45
Вікторія, г.
Киев
Працюю тут не так багато часу, але впевнено можу сказати що маю тільки позитивні враження. Приємне спілкування, дружня атмосфера в колективі, всі дуже позитивні, а питання вирішуються легко та швидко. Дуже рада бути частиною команди!