Другие названия: ProContactive

Условия работы
Соц. пакет
Перспективы
Просмотры:  170
Описание деятельности:  IT-компанія ProContactive є провідним постачальником рішень у галузі інформаційних технологій. Ми надаємо повний спектр послуг у галузі інформаційних технологій, включаючи CRM-системи, телефонію, billing системи та інше, щоб допомогти вашому бізнесу досягти своїх цілей. Ми працюємо з компаніями всіх розмірів і ми завжди готові знайти рішення, яке підходить саме вам. Ми розуміємо, що кожен бізнес є унікальним, і ми можемо запропонувати вам саме те, що вам потрібно. Ми будемо працювати з вами на кожному етапі проекту, щоб переконатися, що ви отримуєте саме те, що хочете.

Расскажите своим друзьям:
Отзывы о компании     Pro Contactive Всего отзывов: 16

2024-09-05 13:21 Аноним, г. Киев
Мені було приємно пройти інтерв’ю з рекрутером Іриною з компанії Pro Contactive, спілкувався з нею протягом години півтори якщо не більше. Це було саме довге інтерв'ю в моєму житті. Загалом, це було найкраще інтерв’ю з HR, яке я коли-небудь проходив. Інтерв’ю пройшло на одному подиху, я був дуже радий, хоча не пройшов на технічне інтерв’ю через недостатність досвіду. Було дуже приємно спілкуватися. Особливо хочеться відзначити якість зворотного зв’язку. Багато компаній надають шаблонні відповіді,…>>
2024-09-02 11:36 Андрій, г. Киев
Коли прийшов в компанію Pro Contactive, то перші пару днів було якось не по собі. А потім рознайомився з всіма і робота пішла як по маслу. Я дізнався хто чим займається і до кого можу звертатись коли мені потрібна допомога. Все в компанії працює як єдине ціле. Це мені і подобається в уомпанії Pro Contactive.
2024-08-29 17:18 Н**я, г. Киев
Починала свою кар'єрну драбину в компанії на проекті Pro Contactive. Компанія надає багато можливостей молодим фахівцям для розвитку. Великий, цікавий проект, безліч активностей для набуття різнобічного досвіду, добре поставлені процеси. Компанія постійно вдосконалюється і розвивається, ростить грамотних фахівців. відмінний колектив, комфортні умови. Рекомендую всім для старту і продовження кар'єри))
2024-08-27 11:03 Андрій, г. Киев
Чудова компанія як для початківців, так і для розробників з досвідом, прекрасні hr та сейли, пм завжди радий тебе вислухати, цікаві проекти та дружня атмосфера, усе що потрібно для розвитку. Особисто я надзвичайно радий, що потрапив у цю компанію!
Немає
2024-08-27 10:21 Андрій, г. Киев
Немає
2024-08-26 17:45 Вікторія, г. Киев
Працюю тут не так багато часу, але впевнено можу сказати що маю тільки позитивні враження. Приємне спілкування, дружня атмосфера в колективі, всі дуже позитивні, а питання вирішуються легко та швидко. Дуже рада бути частиною команди!