2024-07-24 12:07
Киев
Курс "Формула книжкового бізнесу" просто вогонь! Олег і Коля все чітко пояснюють, навіть найдрібніші деталі. На одному з зумів ми обговорювали, як правильно вибирати нішу для книжок, і це дуже допомогло визначитись. Куратори постійно на зв'язку, допомагають у вирішенні питань. Дуже задоволений, що записався на цей курс.
2024-07-23 12:58
Киев
Курс просто вогонь! До цього намагався сам розібратися, але безуспішно. Тут усе розжовують, відповідають на запитання, навіть найдурніші. Іноді відео занадто довгі, але це краще, ніж недомовленість. Якщо ви новачок, як я, вам сюди. Олег і Микола круті хлопці, знають свою справу
2024-07-22 13:10
Киев
Олег и Николай отлично объясняют материал. Благодаря им, теперь мои книги продаются на маркетплейсе, и я зарабатываю деньги! Курс интенсивный, много практики, что очень круто. Иногда видео слишком длинные, но зато всё понятно. Рекомендую всем, кто хочет начать свой бизнес на Amazon.
2024-07-19 17:04
Киев
Пройшов формулу книжкового бізнесу і залишився дуже задоволений. Олег і Микола пояснюють все дуже доступно і зрозуміло. Пам'ятаю, як на одному з зумів ми обговорювали, як правильно вибирати нішу для книжок, і це дійсно допомогло мені визначитися з темою моєї книги. Куратори завжди на зв'язку домашки провіряють бистро. Дуже вдячний за цей курс і за можливість спілкуватися з іншими учасниками.
2024-06-24 11:22
Киев
Ребята, курс у Олега и Николая - просто кайф. Вся инфа свежая, ничего лишнего.
2024-06-22 14:09
Киев
Проходження курсу було цікавим досвідом, але іноді бракувало детальних пояснень. Наприклад, деякі моменти маркетингу книги на Amazon були трохи заплутаними. Довелося шукати додаткову інформацію самостійно. Але загалом курс дав багато корисних знань.
2024-06-18 12:02
Киев
Формула книжкового бізнесу – хороший курс, але деякі уроки були занадто насичені інформацією, що важко було все засвоїти з першого разу. Декілька завдань здалися складними без додаткових пояснень. Незважаючи на це, курс все одно дуже корисний і вартий уваги.
2024-06-15 11:49
Киев
Дуже задоволений курсом. Матеріал поданий доступно, багато корисної інформації. Вдалося успішно видати книгу.
2024-06-14 14:36
Киев
Реально крутий курс. Навіть новачок все зрозуміє. Дуже допомогло видати першу книгу.
2024-05-20 13:31
Киев
Ці ребята реально знають, що роблять. Завдяки їхнім порадам я нарешті вийшла на стабільний дохід від продажу книг, і вже заробляю близько $2000 кожен місяць. Все, що вони навчили — скарб для тих, хто хоче заробляти на амазоні