2024-06-27 12:58
Киев
Курси по криптовалюті у Каті Шухніної - це найкраще, що можна знайти. Катя чудово пояснює, все зрозуміло і доступно. Було багато практичних завдань, що допомогли краще засвоїти матеріал. Дуже вдячна за курс і підтримку!
2024-06-27 12:38
Киев
Курс у Шухніної – це найкраще, що зі мною траплялося. Ментори дуже професійні, завжди готові відповісти на питання і допомогти з будь-якою проблемою. Відчувається їхня турбота про студентів. Дуже рекомендую!
2024-06-26 17:40
Киев
Курс Катерини Шухніної запам'ятався лекцією про майнінг. Все пояснено дуже доступно, тепер розумію, як це працює
2024-06-25 18:31
Киев
Курсы Шухниной – отличный выбор для тех, кто хочет понять криптовалюту. Объяснения простые и понятные. Очень помогло!
2024-06-25 12:48
Киев
Катя Шухнина проводит отличные курсы по криптовалюте. Всё понятно и доступно, материалы хорошо структурированы, очень довольна обучением.
2024-06-24 16:04
Киев
Курсы по криптовалютам от Кати Шухниной – это то, что нужно каждому, кто хочет понять этот сложный мир! Объяснения Кати очень доходчивы, материал подан последовательно. Было несколько технических проблем с платформой, но они быстро решались. Курс однозначно стоит своих денег. Спасибо, Катя, за ваш труд
2024-06-22 13:36
Киев
Катя Шухніна - справжній профі у криптовалюті. Її курси допомогли мені швидко зрозуміти основи і почати заробляти. Все пояснюється дуже просто і зрозуміло, навіть для новачків. Дуже задоволена!
2024-06-21 11:29
Киев
катерины шухниной курсы по крипте это лучший выбор, все на высшем уровне, очень благодарна
2024-06-17 11:35
Киев
обучение у кати шухниной помогло мне разобраться в криптовалюте, рекомендую всем
2024-05-17 17:29
Киев
на жаль, ментори не відповідали на питання на вихідних, що було трохи незручно. Втім, відповіді, які я отримала в понеділок, були дуже вичерпними та корисними, тому це чекання того варте.
та й вони також люди, хочуть відпочивати)