2024-04-08 10:35
Киев
Домашки іноді викликали труднощі, але це тільки додало мотивації.
2024-04-05 11:10
Киев
Курс Олександра - це комплексне занурення в криптовалюти. Незважаючи на кілька моментів із затримкою матеріалів, навчання було високої якості.
2024-04-02 10:24
Киев
Идеально для новичков в крипте, но и опытные тоже могут приходить, интересно будет всем)
2024-04-01 12:29
Киев
Цей курс дав мені поштовх до подальшого вивчення криптовалют і блокчейн технологій. Олександр Орловський не тільки ділився своїми знаннями, а й надихав на пошуки нових рішень та ідей. Тепер я дивлюся на криптовалюти зовсім інакше і планую продовжувати навчання в цій галузі
2024-03-28 12:04
Киев
Закінчивши курс, я не тільки зрозумів криптовалюти, а й побачив реальне зростання своїх інвестицій на 50% за перший квартал. Тисну руку Олександру!
2024-02-23 17:29
Киев
Дуже задоволена, що записалася на курс Олександра. Відкрила для себе криптовалюти зовсім з іншого боку. Матеріал подано якісно та зрозуміло, з багатством прикладів. Тепер відчуваю себе більш компетентною та готовою до нових звершень у цьому напрямку!
2024-02-23 12:02
Киев
Якщо хочете розібратись у крипті, курс Олександра - ваш вибір. Кожен урок - це відкриття, кожен вебінар - це натхнення. Тепер крипта для мене не темний ліс, а парк розваг. Рекомендую кожному!
2023-11-21 11:17
Киев
Після курсу відчуваю, що нарешті зрозумів криптовалюти. Відмінний курс для тих, хто хоче розпочати.
2023-11-10 15:49
Киев
Мені далеко не 18 років, уже за 40, але завдяки подібним академіям, як ваша, я почуваюся молодим і в тренді. Олександре, дякую вам за можливість розвиватися та слідкувати за новими способами заробітку
Було складніше, ніж я очікував)))
2023-11-08 13:27
Менеджер по персоналу, г.
Киев
Не хочется быть сильно многословным, поэтому расскажу коротко: информация актуальная и свежая, ментор опытный и открытый для общения, атмосфера приятная и вайбовая. Спасибо Александр за интересный ивент, было полезно изучить что-то новое
было тяжеловато)