Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильная связь Сайт: boss-climate.com.ua Эл. почта:boss.climate1@gmail.com
Страна:Украина
Условия работы
Соц. пакет
Перспективы
Просмотры: 17 Описание деятельности:
Спеціалісти магазину Boss Climate пропонують всім бажаючим купити зволожувач від IDEA, MIDEA, TOSOT та інших. Якщо ви погано орієнтуєтеся у виборі спліт-систем, наші фахівці готові надати широкий спектр підтримки. Якщо є потреба ми також можемо виконати встановлення системи у вас вдома чи на роботі.
Окрім реалізації кондиціонерів, наші спеціалісти раді встановити їх у вказаному приміщенні.
Ефективна та якісна робота спліт-системи залежить від високоякісної техніки відомого виробника та ідеально обраного місця встановлення в приміщенні.
На сьогоднішній день доволі непросто купити настінний кондиціонер від пізнаваних виробників, як може здатися. Якщо у вас на прикметі є спеціаліст що розбирається в кондиціонерах чи системах очищення повітря, слід обов’язково звернутися до нього за порадою.
Спеціалісти з монтажу – це цінність нашого колективу, адже вони спроможні руйнувати стереотипи, що стосуються працівників світу кондиціонування.
В компанії Boss Climate працюють виключно кваліфіковані спеціалісти, що будуть раді надати широкий спектр допомоги. Завжди звертайте увагу на фахівців, що мають достатній рівень досвіду у встановленні систем кондиціонування. Це може зберегти ваші кошти.
На кожен товар та роботи в компанії Boss Climate кожен отримує гарантію, тому ваш спокійний сон забезпечено.