Интертелеком (Intertelecom) ndash; первый национальный CDMA оператор. Интертелеком предоставляет услуги местной и мобильной связи стандарта CDMA, а также беспроводной доступ в Интернет в 20 регионах Украины. Intertelecom готов предложить вам больше, чем другие операторы.
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:Май 2009 Дата увольнения:
Отзыв о компании
Положительные стороны компании: Стажування в Одесі, за рахунок компанії можна зїздити на море чорне в Одесу, на шару. Можна трохи заробити від абонентів ліваку. Безкоштовний корпоративний звязок і інтернет, підключення, акції. Офіційна ЗП. Отрицательные стороны компании: Часто переводять з одного абонзалу в інший, бо невистачає персоналу. Оформлення на 5-денну роботу, з 9-18.00, а дійсно працюєш з 8.30-20.30, 4 або 5 днів, зміни 2 через 2. На вихідні та свята працюєш, без коротких днів та доплат. Лікарняний як виявилося не оплачують, або зі скандалом може получитися. До керівництва далеко, достукатися важко, всі злі та не хочуть нічого пояснювати в відділі кадрів та бухгалтерії. Заяви на відпустку чи звільнення часто зникають, приходиться писати повторно. Затримки з ЗП до 15 днів, а першу ЗП я получив через 1,5 міс роботи.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Интертелеком"