Сфера деятельности:  Услуги: Охрана

Страна: Украина
Регионы работы: Киев, Каменец-Подольский, Львов, Хмельницкий, Черновцы, Тернополь
Телефоны: 0508589291

Просмотры:  2753
Описание деятельности:  Охрана безопасность

Расскажите своим друзьям:
Отзывы о компании     ТОВ Гранит Гарант Всего отзывов: 4

Фильтр по региону: Все Киев Каменец-Подольский Львов Хмельницкий Черновцы Тернополь

2019-01-28 18:48 Сергій., г. Хмельницкий
Шановні колеги, які працювали в "Граніт-Гаранті". Усіх нас однаково ошукали, тобто кинули на зарплату. Охоронна організація на яку ми працювали є справжнім злочинним угрупуванням . Заради свого збагачення, керівництво придумало нехитрий план, кидати людей на зарплату. І бачу по дописах , і на собі переконався що план працює . А наші зауваження на цій сторінці , ніяк нам не допоможуть.Бо йдучи сюди працювати, не кожен додумується зайти на сайт відгуків. Але ми віримо, що в нашій державі нас не…>>
2019-01-28 17:39 Охоронець, г. Хмельницкий
Немає.
Суцільний обман, відносно умов вахтового методу роботи.Заборгованість по зарплатні.Втягнення людей у добровільно- примусове робство, через затримку заробітної плати.
2018-11-24 21:11 Сергій, г. Хмельницкий
Це жах! ! ! Людей офіційно не хоче оформляти, що йому зробиш, куда поскаржишся? Зарплати винен 10 000 грн на одного, а нас таких троє, це на одному об’єкті. Говорили, що він в церкву ходить, та йому з церкви не виходити роками за таке! Нас обманутих Погорілцем багато. Нехай ці гроші його нащадкам боком вилізуть через вуха
2016-11-20 20:21 -------- --------, г. Хмельницкий
.....
Обiцяли заплатить 2000 гривень, нi xто так i нерозрахувався.Хлопцi це все обман.Як що хтось як i попав, пишiть тут у отзивах! Щоб люди знали куди вони влаштовуються!