Отзыв о компании LEAD GROUP
Регионы работы: Киев
Телефоны: +380 68 304 44 52
Рейтинг компании:

Всего отзывов: 4
Описание деятельности:  LeadGroup – це міжнародна холдингова компанія, яка працює у сфері IT-розробок, маркетингу, продажем послуг у різних спектрах та напрямках, починаючи від технічної підтримки до аналітики ринку сучасних технологій та криптовалют. Наша компанія твердо стоїть на ногах і лідирує на ринку вже понад 7 років! Ми надаємо кожному нашому співробітнику гідну заробітну плату та можливість розвитку з перспективою займати керівні посади!

Никнейм: Сергій Б****к (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Дата начала работы: Июнь 2022
Количество просмотров: 13

Положительные стороны

Я працюю в компанії майже пів року. Займаємось розробкою додатків та ігор. Хочу поділитися з вами своїм досвідом роботи у цій компанії.
Найбільше мені подобається те, що наша компанія завжди висуває на передній план інновації та технологічний прогрес. Окрім того, наша команда — це дійсно професійні та талановиті люди. Це міцна команда фахівців, яка здатна вирішувати складні завдання та досягати високих результатів. Я завжди можу сподіватися на підтримку та поради від своїх колег.
Наша компанія також дбає про своїх працівників і надає їм можливості для розвитку та підвищення кваліфікації. У нашій компанії є багато можливостей для навчання та розвитку, таких як курси, тренінги та внутрішні менторські програми.

Отрицательные стороны

Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании

Расскажите своим друзьям:

Комментарии к отзыву отсутствуют

Вы считаете, данный отзыв полезным и правдивым ?