2024-11-03 17:15
А**а, г.
Киев
Работаю уже несколько месяцев, зарплату платят, хоть иногда и с небольшой задержкой. Коллеги помогают вникнуть в процесс, всегда подскажут, если нужно. В целом, довольна работой и условиями.
Нет
2024-10-06 18:46
Киев
Надійна компанія з чудовими умовами!
Виплати завжди своєчасні, без жодних затримок, що дуже важливо для тих, хто тільки починає свій шлях у будівництві. Окрема подяка за сучасну техніку та професійне обладнання, яке робить роботу швидшою та ефективнішою. Постійне оновлення заробітної плати — це вагомий бонус для співробітників.
2024-09-26 06:37
Киев
Вже кілька місяців працюю у цій компанії, і поки все влаштовує. Зарплата приходить вчасно, умови праці хороші – нове обладнання, чистий офіс. З колегами ще не встиг знайти спільну мову, але впевнений, що це питання часу. До речі, тут є можливість навчатися новим навичкам – це для мене великий плюс!
поки звикаю
2024-09-11 19:10
Киев
Якщо ви шукаєте стабільну роботу з хорошими умовами — ФайноБуд ідеальний вибір. Я працюю тут вже більше двох років і щоразу переконуюся, що зробив правильний вибір. Крім чудового колективу, робота тут захоплююча, і зарплата завжди на високому рівні. Особливо приємно, що компанія постійно впроваджує нові технології.
2024-08-26 20:50
Киев
Вже майже рік працюю тут, і цей час пройшов швидко та результативно. Стажування було наповнене цікавими завданнями, які допомогли мені швидко адаптуватися. Керівництво завжди відкрите до пропозицій і підтримує ініціативи. Зарплата стабільна та своєчасна. Рада, що стала частиною цієї команди!
2024-08-15 08:27
Киев
Классная компания с кучей интересных проектов. Если хотите быстро расти в профессии, это отличное место!
Важно отметить, что здесь можно реально быстро прокачаться. Много сложных и увлекательных задач, которые заставляют мозги работать на полную мощность. Команда просто огонь – всегда поддержат, подскажут, направят.
Минусы? Ну, разве что темп работы. Привыкнуть к высокому темпу сложно, особенно вначале. Но если ты готов к такому вызову, то никакие сложности не страшны.
2024-07-28 12:43
Консультант, г.
Киев
Працюю тут другий рік і жодного разу не пошкодувала. Керівник розумний і справедливий, завжди вислухає і підтримає, але також ставить чіткі вимоги. Колеги стали близькими друзями, ми часто проводимо час разом навіть поза роботою.
2024-07-15 21:33
Монтажник, г.
Киев
Работаю здесь уже год! Ребята все толковые, знают свое дело, работы не боятся. Сработались без конфликтов. Материалы всегда поставляются вовремя, что очень важно для нашего рабочего процесса. План работы четкий, все знают свои задачи. Хотелось бы, чтобы условия труда были немного лучше, например, организовали место для отдыха и обеды. Также было бы здорово иметь возможность посещать тренинги и семинары для повышения квалификации.
все хорошо
2024-06-28 08:10
Будівник, г.
Киев
Велика перевага компанії - це наявність численних цікавих та амбіційних проектів, що дозволяють швидко вдосконалювати свої навички. Хоча темп роботи може бути інтенсивним, колектив завжди на висоті, готовий допомогти та підтримати. Для успішної роботи тут потрібно бути готовим до швидкого навчання та відповідати високим стандартам, що стимулює постійний професійний ріст.
не побачив поки
2024-06-16 08:47
Будівник, г.
Киев
Я вже четвертий рік працюю в одній бригаді. Спочатку було нелегко через нестачу досвіду, але з часом я повністю освоївся завдяки допомозі досвідчених колег. Наш графік доволі насичений, але зайнятість оплачується гідно. Ми працюємо цілий рік, і хоча влітку роботи багато, умови значно кращі, ніж узимку. Мені подобається ця робота, і я сподіваюся, що невдовзі стану бригадиром.